pic
VALFRI RÄTT INKL. SALLAD, DRYCK OCH KAFFE!
pic
I ALLA PIZZOR INGÅR TOMATSÅS OCH OST!
pic
GOD MAT FÖR ALLA PLÅNBÖCKER!
pic
Salladsbar
Isbergssallad, tomat och gurka ingår, välj därefter 5 tillbehör från vår lista. Massor med fräscha ingredienser, massor av goda såser. Välkomna!
pic
Nattöppet
Fredagar och lördagar har vi öppet fram till 03.00. Om hungern skulle komma krypande på småtimmarna, vet ni vart ni ska gå!

Nattsudd!
pic
Nya fräscha lokaler
Ny inredning har vi skaffat oss under semestern, kom in och ät, upplev den nya inredningen.
pic
Salladsbar
Kombinera din egen sallad. Välj 5 stycken valfria ingredienser samt 1 st dressing. Sallad, tomat och gurka ingår.
pic
Öppettider
Måndag-torsdag, har vi öppet från 11.00 till 22.00.
Fredagar från 11.00-03.00.
Lördag 11.00-03.00.
Söndag 12.00-22.00.
pic
Visste du…
… att vi har glutenfria pizzabottnar! God mat för alla plånböcker!
Barnpizza 10:- billigare!
Studentrabatt 10:-
pic
Familjepizzor
Nummer 1-19 kostar 180:-
Nummer 20-39 kostar 200:-
Nummer 40-46 kostar 215:-
pic
Dagens – Avhämtning 80:-
Och givetvis har vi studentrabatt, 70:-.
pic
Stans godaste…
… pizzor och kebaber!

Parajumpers kodiak sale


Vi värdesätter genomtänkta kommentarer som representerar ett spektrum av åsikter som gör sina poäng snabbt och artigt. Vi gör ett försök att skydda diskussioner från upprepade kommentarer antingen genom samma läsare eller olika läsare.Parajumpers kodiak sale,  I likhet med den anda av Nike Company, är Air Force One Partihandel Air Max skor aswell gynnas av massor av hip hop fans. Eftersom enligt dem,Parajumpers kodiak man, Vi inte redigera kommentarer. De är antingen godkända eller tas bort. Vi förbehåller oss rätten att redigera en kommentar som citeras eller utdrag i en artikel. I detta fall kan vi åtgärda stavning och interpunktion.Parajumpers kodiak sale, Välkommen till PrintSource, en division av Trib Total Media.

Vi välkomnar starka åsikter och kritik av vårt arbete, men vi vill inte kommentarer att bli kört fast med diskussioner om vår politik och vi kommer att dämpas därefter.

Tyvärr, har detta varit arkiverade och kan inte längre bli föremål för omröstning onHere ett litet album bilder Jag har samlar ett tag.Parajumpers kodiak, Air Jordan är en linje av sko som går tillbaka till 1985, rookie år Michael Jordan. Den första Jordan sko var otroligt populär och följdes tätt av den andra modellen i 1986, vilket gjorde möta framgången med den första en. Nike är i ekonomisk fara vid tidpunkten anlitade en arkitekt som heter Tinker Hatfield att desing den 3: e modell som kom ut 1988, men den här gången, framgången var inte bara där, var det större än Nike kunde hantera. Vissa människor säger Air Jordan 3 är skon som enda hand räddade Nike, och de inte fel. Om du interestd i Air Jordans historia, jag starkt rekommendera att titta på dokumentären 'bara för sparkar', det förklarar riktigt bra hela vurm och historia kring Air Jordans, den på Youtube och Netflix.parajumper jacka, förblev en äkta traditionell och bland de mest kända syre efter alla dessa år. Men återigen, ger dig en tillverkare ny färgsättning, exklusivt för endast dem. Denna nya egenskaper en mörk nubuck och silver övre paneler, nubuck tårna och rengör foto blå accenter i alla de rätta platserna. För att bäst på allt utanför, är den interna strumpa liner som består av allt mörkt läder. Du kan mycket väl komma ihåg dessa på Gilbert Arenas i ett enda steg denna period och även du kommer att få din par på hitta JD sportaktiviteter locations.The Nike syre bilder kan vara en fantastisk gymnastiksko, som gör det möjligt att ha en fantastisk grepp för fötterna. Designen och komfort som du får skriva denna sneaker är utmärkt och även du kommer att ta tillfredsställelse i en helt parti med denna skor. Tillverkaren med denna sko har beviljat en tillverkare ny spännande mönster för skor och har tänt identiteten hos Nike medan på marknaden. allra första gången som Nike introducerar dessa skor medan på marknaden. Du föredrar att sätta på sig överallt och ta tillfredsställelse i den totala prestandan inom sneaker. Denna sko kan vara en grundläggande design också det verkar verkligen anständigt för fötterna. Nike syre max 90, köpa billig syre max 2011This sko kan vara en low-end modell, som kan användas för casual ändamål. Du kan sätta på denna sko med avslappnade kläder, och kan användas i huset och utanför idrotten. mycket bra visas när det anländer för att färga skugga. Ljuset skugga erbjuder en anständig utseende för fot och erbjuder dig en ödmjuk verkligen känner för benen. Den övre delen i skor skapas av läder-baserade också erbjuder mycket mer hållbarhet. upptäcks nära tungan i skor det också erbjuder en fantastisk flöde av syre för skor. Den centrala delen av bilder är lätt i skuggan det också erbjuder en fantastisk koppling för fötterna. Denna sneaker har en fantastisk behov och män och kvinnor hitta denna design verkligen intressant.

Inga inlägg eller kommentarer försöker sälja, köpa eller handel gymnastikskor eller något annat. Inlägg försöker sälja, köpa eller handel kommer att tas bort och affischen kommer att förbjudas. Inlägg tillkännage poster till salu kommer att raderas. Inlägg tillkännage föremål till salu på andra subs / platser kommer att tas bort. Ingen begär att köpa sneakers. Du kommer att förbjudas. Om du vill göra ett erbjudande, PM ägaren. Det är inte svårt. Om du erbjuder till polis för någon, indikerar det för detaljhandeln plus PayPal avgifter eller kommentaren kommer att tas bort. Vi försöker hårt för att hålla denna plats helt gratis att köpa och sälja. Det finns massor av ställen att sälja dina sparkar. Försök där.

Parajumpers kodiak sale, hoppa till contentmy subredditslong bear jacket, begränsa min sökning till / r / Sneakersuse följande sökparametrar att begränsa dina resultat: se sökandet FAQ för mer information. Du kommer att förbjudasparajumper blazer, Inga inlägg eller kommentarer reklam webbplatser som säljer förfalskningar. Du förbjudas. Inga inlägg frågar var man kan köpa förfalskningar. Du kommer att förbjudas. Diskuterar förfalskningar någon annanstans. Denna under vill ha något att göra med förfalskningar

Tag [WDYWT] [Restore] [Pickup (s)] [påfyllning] [Samling] inlägg med hjälp av konsoler eller länk stil.

Ingen blogg spam. Om alla ett av dina inlägg är en länk till din blogg, kan du förbjudas.Parajumpers windbreaker, Luftparajumper vårjacka,  susa.

 Nike skor. Ibland är det vädjan om dessa skor ganska hög, men överflödet av dessa skor är begränsad, på lämpligt sätt i denna situation, du kan

 Det är accepterat att utföra accepteras Nike Mens Air Max vit 2011 och svarta skor uppstår sig i olika färger eftersom de skulle kunna kallas förParajumpers vest,  några exakta tillfällen som OS område de är absolut i förändrade färger att representera förändrade mötesgående länder. Utbyte New York, Detroit,Parajumpers återförsäljare,  dessa skor. Det var som helst en låt som heter 'Air Force Ones' som accepterades på grund av rapparen Nelly.

 Puerto Rico och även Västindien till exempel, skulle Nike Air Max 2009 skor med naturtrogna färger erbjudas till spelare eller idrottare från dessa places.ForParajumpers kodiak sale,  aftereffect arkitektur Nike Air Force One skor acklimatiserad för basketball.As till arkitektur Mens Air Max 2011 skor, kan den röras ut


Parajumpers kodiak sale, Upp 68% rabatt billig försäljning. Parajumpers kodiak man Köpa Billigt: SPARA 65% REA, och gratis frakt: